JIgsaw - natúr chili szósz 100 ml

ÚJ
JIgsaw - natúr chili szósz 100 ml

Jigsaw, extra erős natúr chili szósz. A Janchili nagyot alkotott, én voltam az első aki kóstolta, brutál erős!

 

Erőssége:    3 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Jigsaw chili szósz, hát furcsa ezt mondani, de ebben a szezonban lenyomta a Berzerker-t az erejével!

Amikor azt hittem, hogy a Carolina Reaper mindet visz, akkor egy kísérleti jelleggel ültetett chili, ebben az évben és ilyen időjárási körülmények között, durvább lett mint az eddigi király! Többen kóstoltuk, egyértelműen erősebb lett.

Amiben más mindenképpen, hogy a Jigsaw chili-nek nincs annyira jellegzetes erőteljes íze mint a Morugának vagy a Reaper-nek. Ennél fogva akik nem szeretik mindenben a chilik jellegzetes markáns ízét, ők is talán szívesebben fogyasztják ezt a szószt!

Mi, akik rendszeres fogyasztók vagyunk és azért nem hökkenünk meg minden erős cucctól, azért egyből benedvesedett a szemünk alatt, meg vakargattuk a fejünket és mivel kiskanálról fogpiszkálónyi mennyiségeket próbálgattunk, igazából a szánk szélével sem tudtunk sok mindent kezdeni utána. :D

Ez volt a szubjektív vélemény.

Az objektív meg az, hogy Finnországban keresztezéssel hozták létre Trinidad Moruga chilikből. SHU értéke hozza szokásos durvát 1.200.000-2.000.000 közötti értékekre mondják, de ugye ez nyilván sok mindennek a függvénye. Olyan mint a bor például. Egyik évben ilyen, a másik évben olyan ugyanaz a fajta, ugyanott.

 

Amihez ajánlom

Levesekhez, pörköltekhez, esetleg amikor nem tudsz sírni, de szeretnél, vagy használhatod minden olyan kiválósághoz, amit alapból csípősen ennél, de az adagolásnál ne ess túlzásokba! A viszonylag semleges, enyhe chilis beütésű íz univerzálisabbá teszi ezt a durvaságot.

 

Ha esetleg elsőre soknak érzed(amit megértenék), semmi gond, lépj egyet vissza amíg kialakul az ember szájában a teflon betét. :) 

 

Összetevők: Jigsaw Chili, almaecet, só, citromsav, nátrium-benzoát

 

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

Gyermekek elől elzárva tartandó, a szósz extrém erős!

 

Származása: Finnország

Adatok
Státusz
ÚJ    
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!